Jakten på Mediamöbeln

I en inte helt oväntad omvälvning i intrigerna som är mitt liv så har en flytt till större bostad äntligen ägt rum. Med denna intressanta vändning av blad, är jag nu så tillika i stånd med att inreda sagd bostad, på ett av oss fyra samboende bestämt vis.

 

- Jag, i egenskap av skräpsamlare, materialist och allmän mediafil, vill självklart ha ett par rejäla skåp och/eller hyllor – såväl markbelägna som väggmonterade – tillsammans med en elegant TV-möbel som kan hålla en tunn skärm av lagom storlek, och en CRT (tjock-TV) av ringa storlek.

 

- Min första sambo, en artfrände jag än så länge tror är av kött och blod, vill i egenskap av återhållsam, något feng-shui-vurmande inredningsminimalist anamma en något sånär ”out of sight – out of mind”-mentalitet kring det hela spektaklet, och gärna i en mån så sparsam med utrymme som möjligt.

 

- De två sibiriska vilddjuren vill, som de små energiknippen de är, så klart ha så mycket att klättra på som det bara är möjligt (och gärna lite till!).

 

Sökandet har inte varit lätt, men efter mycket om och men så lutar det åt en lite speciell lösning.

 

 

 

Det är en lösning som tyvärr inte är så perfekt som den ser ut. Undertecknad kommer nämligen få se till att den där tummen vågar sig ur sitt hem i mitten av handen och fixa lite extra hyllplan i de här bestarna, för att få plats med allt som plats kräver. Det är det mindre problemet. Det större är den där TV-bänken. En CRT skulle inte bara täcka hela – bänken skulle antagligen krevera under tyngden från en! Skåpen säljs självfallet inte separat, vilket leder en till dilemmat om huruvida man ska anpassa sig till vad man får med, eller försöka sig på det antagligen allt annat än enkla uppdraget att göra sig av med den möbeln på ett för samtliga inblandade gott vis.

 

Den här konstellationen är hur som helst bara några få klick från en orderbekräftelse. Vårt vardagsrum kommer att gå i vitt, blått och antikt mörkbrunt. En intressant kombination jag kan finna mig i att leva med under en längre period. Det var väldigt skönt att bli av med det ljusa björkfaner som utgjorde mitt förra skrivbord. Jag lämnar er med dessa två bilder på mitt ”rigg”:

 

Före:

 

Efter:  

 (Höj- och sänkbart skrivbord var en fenomenal idé

Yesteryear Gamer

Spel kommer och går – backloggen består

RSS 2.0